REINVENTAREA BLOGULUI

Dragii mei, vreau sa va spun ca in curand voi avea domeniu. In al doilea rand, am niste surprize. Vreau sa fac un lucru care nu cred ca a mai fost facut. Anume, sa scriu romane online. Si am 4 proiecte de romane. In fiecare zi voi scrie cate un capitol sau o parte a romanului. Prima data sa va spun despre ce vorba in fiecare.

GHID DE VIATA– veti putea citi un minunat ghid de viata, in care sa va regasiti cu totii.

POEZIE– veti citi cate o poezie scrisa de mine

APOCALIPSA

Când totul se destramă în calea omenirii, când nu mai exista niciun strop de speranţă, doi tineri lupta pentru iubirea lor. Nu sunt lăsaţi să se iubească, nici măcar de familiile lor, nici nu le este permisă întâlnirea, dar ei seară de seară comunică prin telepatie şi îşi spun unul altuia cât înseamnă pentru celălalt. Sunt închişi în lumea lor. Afară oamenii se omoară pentru bani şi putere, iar înăuntru sunt omorâţi în suflet de către părinţi. O zguduitoare poveste unde cei care îi ajută sunt îngerii şi spiritele bune. Camelia şi Sebastian luptă pentru dragostea de care a uitat lumea în ziua de azi!

Povestea va apărea pe blog în fiecare miercuri, cu câte 2 pagini. Va fi structurată pe capitole, fiecare capitol având 10 pagini. În total cartea va avea 20 de capitole.

LICEUM

Liceum este cartea pe care o veţi citi cu mare interes. Povestea este simplă. O tânără fată săraca pe nume Adelina vine dintr-un sat în oraşul Oradea. Tot în Oradea se mută şi un braşovean bogat pe nume Laurenţiu. Aceştia vor nimeri în aceeaşi clasă alături de alţi tineri. Fata va demonstra tuturor ce greu e să fii de la ţară iar băiatul, bogatul lui tata, ce greu e să fii privit doar un sac de bani. Este un roman vesel, cu tineri care se îndrăgostesc, cu profesori care îi ascultă. Povestea va fi structurată în patru părţi. Prima parte va constitui clasa a noua, a doua parte clasa a zecea, a treia parte clasa a unsprezecea şi ultima parte, clasa a doisprezecea. Dacă romanul va fi citit şi va plăcea, va exista şi o continuare la facultate. Acest blog roman va fi privit din două părţi, atât din partea fetei sărace cât şi din partea băiatului bogat.

JURNALUL UNEI FIŢOASE

O să fie scris pe blogul meu şi va avea 10 capitole şi mai multe subcapitole. Povestea va conţine intimităţi din viaţa fiţoasei, bărbaţi, vise, shopping, bani, maşini. Personajul se numeşte Mirela, are 20 de ani şi e o tipă care vrea să aibă totul fără să facă nici cel mai mic efort!

VIS DE CRĂCIUN

Un roman online cu copii, Crăciun, Sărbători, iarnă, zăpadă şi multe vise! Nu rataţi acest roman structurat pe 10 capitole. Povestea va fi narată de către un băieţel de zece ani, pe nume Mihai, care află că în acest an nu mai vine Moş Crăciun la el. Acesta merge în căutarea lui şi în călătoria lui dă peste tot felul de personaje din poveşti.

Acum, vreau sa va arat cand veti putea citi fiecare roman.

LUNI- Ghid de viata

MARTI- Poezie

MIERCURI-Apocalipsa

JOI-Liceum

VINERI-Jurnalul unei fitoase

SAMBATA- Ganduri, noutati

DUMINICA- Vis de Craciun

V-am pupat:*

Anunțuri

2 gânduri despre „REINVENTAREA BLOGULUI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s