Capitolul 1

Era o frumoasa zi de toamna.Mai precis prin luna octombrie 2007.Valurile marii erau inca prezente in sufletul lui.Inca o cauta pe ea, desi avea pe cineva in viata lui.Dar nu era de ajuns.Nu inca. Vroia sa se transforme intr-un vis din care sa iasa afara si sa fie ea in fatza lui si sa ii spuna: te iubesc! Relatia lui era una monotona, aceleasi lucruri mereu, aceeasi fata, aceeasi iubire demult apusa.Nu stia ca viata ii va da o iubire mult mai frumoasa.Pe el il chema Ionut si era un baiat frumos,inalt,cu ochii albastrii ca marea.

Ea…era in toiul unei iubiri pe care abia acum o descoperea.Fericita ca in sfarsit iubeste si e iubita,nu mai conta altceva pentru ea decat acel baiat. Nu cauta altceva dar era fericita sa stie ca poate vb cu prieteni de-ai lui.Era totusi  ceva de vis.Intr-o zi pe 20 octombrie, a primit 6 euro pe telefon, de la cineva.Si ea atunci aflase ca acel baiat care ii trimise era prieten foarte bun cu iubitul ei.Ii multumi din suflet si incepu sa vorbeasca cu el, pe internet.

-Sa stii ca imi place sa vorbesc cu tine, mai ales ca aflu lucruri noi despre iubitul meu

-Da,asa e.Si eu cu iubita mea, nu stiu cat o mai duc.E trist dar adevarat.

La inceput, erau doar amici, best friends putem spune, dar de Revelion s-a intamplat un lucru ciudat in viata lor. Fata, pe nume Cristina, a fost parasita de iubitul ei, iar Ionut de iubita lui.

Valurile veneau si plecau din lumea ei si totul se prabusea.Inclusiv viata.Pentru ea nu mai conta asa de mult,ca traieste sau e moarta.Insa,Ionut a fost alaturi de ea si o incuraja chiar daca erau doar pe internet.El se indragosti de ea, de finutza asta, de fata asta care dorea mai mult ca orice pe lume,sa iubeasca si sa fie iubita.Iar el era ca un trandafir pe care il primesti cand nu te astepti, adica la momentul potrivit.

Cristina se lasa greu convinsa sa fie cu el,dar intr-o zi de vara,dragostea a venit in viata ei din nou.Dragostea pentru el, pentru Ionut al ei, pe care il adora.Inca nici nu il vazuse in realitate dar simtea asa de mult aceasta iubire incat era convina ca vor ramane o viata impreuna.

Anunțuri

Un gând despre „Capitolul 1

  1. Dragostea……..cel mai sublim sentiment care uneste doi oameni. Stau si ma intreb de multe ori daca nu ne-ar fi fost data dragostea oare ce s-ar fi intamplat cu noi oamenii???? Sa ai parte de dragoste, de cele mai multe ori trebuie sa treci prim mai multe momente neplacute situatii, sa te umilesti si totul o faci pentru el/ea
    Perfecta dreptate are Moliere: Dragostea este cea mai puternica forta din univers

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s